Az Elnökségbe jelöltek szakmai programja

A Magyar Szauna Egyesületben jelenleg zajlik a nyílt és transzparens tisztújítási folyamat, melynek keretében a következő Közgyűlésen az Egyesület elnökségi és felügyelő bizottsági tagokat választ.

A tisztújítási folyamat keretében először a jelöltállítás zajlott, azaz a tagság szabadon jelölhetett bárkit az elnökség és a felügyelő bizottság tagjainak a sorába. Ezek után a jelöltek nyilatkoztak arról, vállalják a jelölést.

Az Egyesületet szakmailag az Elnökség irányítja. Azok a jelöltek, akik vállalták a jelölést az Elnökségbe, a megalapozott szakmai döntés előkészítése érdekében egy szakmai programot készíthettek arról, hogy megválasztásuk esetén az adott tisztség betöltése kapcsán a tagság mire számíthat tőlük. A szakmai program elkészítése nem kötelező.

A jelöltek által készített szakmai programokat a Közgyűlést megelőzően minden tag megismerheti, így elegendő idő áll rendelkezésre az átgondolt, megfontolt, felelős döntéshez.

A következő linkeken az Elnökségbe jelölt, és a jelölést vállaló tagok szakmai programjai találhatóak az alábbiak szerint (a szakmai programokból a személyes adatokat - ahol voltak - adatvédelmi okokból eltávolítottuk illetve kitakartuk, ezt jól láthatóan jelezzük minden esetben).

Bagó Gábor, Zelenák János és Dr. Zoltai Erika közös szakmai programja
SzakmaiProgramBagoGaborZelenakJanosZoltaiErika.pdf

Baráth Péter szakmai programja
Szakmai-Barath-Peter.pdf

Ecsedi-Nagy Andrea szakmai programja
Ecsedi-Nagy_Andrea_szakmai_leiras_ es_szakmai program.pdf

Egri Csaba és Károly Tamás nem bocsátottak rendelkezésre szakmai programot.

Szakmai állásfoglalás

A Magyar Szauna Egyesület kiadott egy szakmai állásfoglalást, mely a szaunamesterség mint szakma, hivatás alapkövetelményeit rögzíti. A két oldalas állásfoglalást a csatolt képek tartalmazzák.

Bővebben

Tisztújítás a Magyar Szauna Egyesületben

Kedves Egyesületi Tagok, Mesterek!

Amint arról többször hírt adtunk, szervezés alatt áll az Egyesület 2019. évi rendes Közgyűlése. Az Egyesület felügyelőbizottságának egy tagja írásban jelezte lemondási szándékát, ez mindenképpen szükségessé teszi azt, hogy a következő Közgyűlésen a tisztújítás kérdése is napirenden legyen.

Bővebben