Az Elnökségbe jelöltek szakmai programja

A Magyar Szauna Egyesületben jelenleg zajlik a nyílt és transzparens tisztújítási folyamat, melynek keretében a következő Közgyűlésen az Egyesület elnökségi és felügyelő bizottsági tagokat választ.

A tisztújítási folyamat keretében először a jelöltállítás zajlott, azaz a tagság szabadon jelölhetett bárkit az elnökség és a felügyelő bizottság tagjainak a sorába. Ezek után a jelöltek nyilatkoztak arról, vállalják a jelölést.

Az Egyesületet szakmailag az Elnökség irányítja. Azok a jelöltek, akik vállalták a jelölést az Elnökségbe, a megalapozott szakmai döntés előkészítése érdekében egy szakmai programot készíthettek arról, hogy megválasztásuk esetén az adott tisztség betöltése kapcsán a tagság mire számíthat tőlük. A szakmai program elkészítése nem kötelező.

A jelöltek által készített szakmai programokat a Közgyűlést megelőzően minden tag megismerheti, így elegendő idő áll rendelkezésre az átgondolt, megfontolt, felelős döntéshez.

A következő linkeken az Elnökségbe jelölt, és a jelölést vállaló tagok szakmai programjai találhatóak az alábbiak szerint (a szakmai programokból a személyes adatokat - ahol voltak - adatvédelmi okokból eltávolítottuk illetve kitakartuk, ezt jól láthatóan jelezzük minden esetben).

Bagó Gábor, Zelenák János és Dr. Zoltai Erika közös szakmai programja
SzakmaiProgramBagoGaborZelenakJanosZoltaiErika.pdf

Baráth Péter szakmai programja
Szakmai-Barath-Peter.pdf

Ecsedi-Nagy Andrea szakmai programja
Ecsedi-Nagy_Andrea_szakmai_leiras_ es_szakmai program.pdf

Egri Csaba és Károly Tamás nem bocsátottak rendelkezésre szakmai programot.