Felhasználási feltételek

A honlap felhasználási feltételei

Kérjük, amennyiben felhasználója kíván lenni honlapunknak, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeinket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A magyarszaunaegyesulet.hu honlap felhasználási feltételei

1. Szerzői jogok

A honlapon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az Üzemeltető szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi és az Üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A magáncélú felhasználás körében a honlap felhasználója - az online hozzáférésen túl - kizárólag azok egyes részeinek a felhasználó által az internet-hozzáféréshez használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására jogosult, de kifejezetten nem jogosult az adott tartalom így többszörözött részének az újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

A honlap tartalmának a fentieken túlnyúló többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként a honlap tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az Üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a honlap hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele.

2. Tartalmi felelősség korlátozása

Az Üzemeltető kifejezetten kizárja a felelősségét az oldalon található tartalmak felhasználásából eredő esetleges károkért, az oldalon közzétett információk felhasználása saját kockázatra és felelősségre történik.

A honlap linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat. Az Üzemeltető ezek rendelkezésre állását, elérhetőséget rendszeresen ellenőrzi, azonban nem garantálhatja ezen hivatkozott honlapok folyamatos elérhetőségét. Az Üzemeltető a linkek elhelyezésének időpontjában a linkelt oldalak tartalmát a legnagyobb gondossággal vizsgálja és törvénybe ütköző tartalommal rendelkező oldalakra sohasem hivatkozik, de nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért még akkor sem, ha Ön az Üzemeltető honlapján szereplő hivatkozással jutott oda.

3. Technikai felelősség korlátozása

Az Üzemeltető nem garantálja, hogy az oldalakon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát a portálhoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt.

Az Üzemeltető semmilyen esetben nem felel a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért, károkért ideértve a honlapról elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért.

Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal (ideértve a vírusok vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát vagy terjesztését, az Üzemeltető birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker- tevékenységeket is) okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért az Üzemeltető felelősségét kizárja.

4. Adatkezelés

A honlapot bárki használhatja, azonban az Üzemeltető egyes funkciók elérését (pl. hozzászólás írása, tartalom letöltése) regisztrációhoz kötheti. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

Az Üzemeltető kizárólag abban az esetben küld felhasználóinak közvetlen üzletszerzésre irányuló üzenetet, amennyiben hírlevél küldésére elektronikus úton kifejezetten felhatalmazták (Hírlevélre jelentkezés). A honlap böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át és a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

5. A honlap böngészésével a Felhasználó elfogadja az Üzemeltető felhasználási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.